Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

DAVID ALESINA PUGÉS

Del 7 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

DAVID ALESINA PUGÉS
Director
Barcelona

Biografia

David Alesina Pugés és un director i AD resident a Barcelona. Desprès de graduar-se en Biologia, va decidir perseguir les seves inquietuds artístiques estudiant Fotoperiodisme (IEFC) i Fotografia Documental (CFD) mentre treballava com a formador per a joves i adults en risc d'exclusió social. El 2020 va ser seleccionat per ESCAC per a participar en el Màster en Direcció Cinematogràfica, essent el seu projecte de final de màster, ANASTATICA, seleccionat per un tribunal para ser finançat per l'escola. El seu primer curtmetratge SOLO FUE UN RATO (2021), autofinançat i produït en el marc del màster, ha sigut seleccionat en diversos festivals nacionals. Actualment, en David combina la seva feina com a formador amb la direcció i l'ajudantia de direcció de curtmetratges i videoclips. També està acabant la postproducció del seu segon curtmetratge LA ROCA SALVATGE (2022) i del seu projecte més ambiciós ANASTATICA (2022).

Projecte

Participo a la Residència Connecta a Palma de Mallorca amb el meu últim curtmetratge ANASTATICA, per tal de rebre acompanyament en el procés de distribució d'aquest. Anastatica es un curtmetratge que parla de la mort, el perdó i l'amor maternal a través d'una història ambientada en un univers distòpic, on el mar juga un paper molt important en la mort de les persones.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"