Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

ÀLEX ARROYO

Del 7 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

ÀLEX ARROYO
Director i productor local
Menorca

Biografia

Àlex Arroyo (2001) és un productor i realitzador audiovisual de Ciutadella de Menorca. A través d’Ensoldemà Films debuta amb el curtmetratge "sol sol", seleccionat a més de 30 festivals internacionals, i emès a IB3. Ha dirigit videoclipls per Verlaat o Carles Pauné, i ha participat en d'altres per Ginestà, Massaviu, i Lluc. És editor freelance i productor local a Menorca per marques com Seat, Oysho, i Loro Piana, entre d'altres, després d'haver-se format a Es FAR Cultural i estar cursat l’últim any del grau BSc (Hons) Television and Broadcasting a la Universitat de Portsmouth.

Projecte

“si s’amor no es açò, que m’assassinin” és una història que parla sobre una concepció de la vida concreta. Des d’una perspectiva adolescent i naif mostra l’amor intens i lliure, que fa encongir el cor, i que mai s’oblida. Parla d'enamorar-se, de des-enamorar-se, i de que't trenquin el cor. I que el mal es converteixi en admiració i (més) estima. És una història madura de dos adolescents que aprenen a no fer-se mal. La meva estada a la residència es resumirà en obrir encara més el meu cor. Romantitzaré l’experiència i intentaré treure el màxim suc possible per consolidar aquest primer projecte de llargmetratge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"