Estades individuals / Olot

MONICA WANG

Del 21 de novembre de 2022 al 26 de novembre de 2022

MONICA WANG
Escriptora
Europa, Canadà i Taiwan

Biografia

Monica Wang ha escrit a Electric Lit, Southword, Ruminate Magazine, Augur i The Malahat Review, entre altres publicacions. Va guanyar el concurs d'escriptura 2019 a la International English Library (Düsseldorf); el 2020 el seu flaix va guanyar el concurs de ficció de The Sunlight Press; el 2021 va rebre ofertes de beques per a dos programes de màster d'escriptura creativa. El 2022 va ser preseleccionada al Concurs OutWrite Chapbook, al W&A Working-Class Writers' Prize i al Red Line Festival Poetry Competition. Nascuda a Taichung, Taiwan, va créixer a Taipei i Vancouver, Canadà, i va passar els últims cinc anys a la deriva de Dresden a Dublín. Recentment va completar el seu màster d'escriptura creativa a la Universitat d'Exeter i una residència d'artista a Bill's Attic/Krowji a Cornualla, on va treballar en la seva primera novel·la.

Projecte

Estaré treballant en la meva primera novel·la, Inseguretat productiva. Parts de l'esborrany incloïen la meva dissertació de màster en escriptura creativa per a la Universitat d'Exeter i han estat seleccionades al CRAFT Literary First Chapters Contest i preseleccionades per al W&A Working-Class Writers' Prize. El llibre centra una dona jove socialment inadaptada i el seu any treballant com a vigilant de seguretat de nit en un gran centre comercial de luxe, on ha de equilibrar ser una persona moral i ser un membre útil d'un equip... entre altres coses. Probablement també escriuré nova ficció i poesia mentre estigui a Faber.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"