Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

CHRISTIAN SINCLAIR

Del 25 d'octubre de 2022 al 26 d'octubre de 2022

CHRISTIAN SINCLAIR
Periodista / Director de cinema
Espanya

Biografia

L’any 2019, Christian es va graduar com a periodista i comunicador social a la Universitat Diego Portales (Xile). Per al seu treball de fi de grau, va dirigir i produir Mantagua (2019), un curtmetratge documental sobre el conflicte ambiental a Quintero, Xile. çdesprés, va viatjar a Barcelona per fer un Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu, a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va dirigir el curtmetratge Especista (2021), que va tenir la seva estrena internacional a Bogoshorts (Colòmbia) i una estrena nacional a DocsBarcelona (Espanya). Ha treballat com a investigador per sèries de televisió documentals de la productora Glaciar Films (Xile) i per diverses produccions independents a Barcelona.

Projecte

Sóc part de l'equip tècnic que treballa en la pel·lícula que documentarà el concepte, les persones i les activitats del projecte europeu «La Langue des Oiseaux».

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"