Estades individuals / Olot

DARIA MIYE

Del 14 de novembre de 2022 al 24 de novembre de 2022

DARIA MIYE
Periodista, escriptora, editora, il·lustradora, mentora en edició creativa
París i Moscou

Biografia

Graduada de Moscow State University, ha treballat amb la Russian-language mitjana com a columnista, editora i il·lustradora durant 23 anys. El seu enfocament temàtic va passar des de les qüestions de gènere fins a l'economia italiana i els reportatges sobre l'extravagant vida i valors per a la revista GEO. Després d'haver-se establert a París el 2010, va convertir el seu xoc cultural en dues novel·les: How to live with a Frenchman (2014) and Making kids with a Frenchman (2018). Del 2013 al 2022, va signar el seu editorial mensual il·lustrat sobre la vida parisenca en una de les mostres impreses a bord de revistes. Dialoga setmanalment amb la comunitat de lectors a través del seu bloc convertit en un club de discussió. També treballa com a mentora d'edició creativa. El nostre tema de la seva prosa està de buit entre el circumdant moral-in-force i el seu complet acceptat selfness.

Projecte

A la residència, continuaré elaborant la meva novel·la actual - The Zeroth HB - sobre la noia discapacitada soviètica que esdevé una especialista mundialment respectada en l'educació d'intel·ligència emocional dels robots. També faré una investigació de camp per a la 3a part de la meva sèrie de Frenchman l'acció de la qual comença precisament a la residència d'escriptors. Finalment, la pràctica del dibuix sempre m'ajuda a recollir idees: intentaré mantenir el ritme de crear almenys una il·lustració al dia.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"