Estades individuals / Olot

JOAQUIN GEORGE

Del 14 de novembre de 2022 al 24 de novembre de 2022

JOAQUIN GEORGE
Poeta
Argentina

Biografia

Poeta, escriptor de no-ficció. Va escriure un llibre de poesia anomenat "Brújula Negra" (Espacio Hudson, 2021) i un assaig sobre la història cultural d'una biblioteca utòpica que va existir a Rosario, Argentina, des del 1957 fins al 1977. Té un B.A. i un M.A. en Relacions Internacionals i un B.A. en Ciència Política. Ha treballat en una biblioteca comunitària, en una fundació que va promoure la recerca i l'estudi de la llengua i la cultura espanyoles a l'Argentina i en un institut de tecnologia agrària on actualment treballa en temes relacionats amb la gestió pública de la ciència i la tecnologia. Pensa que la seva poesia és una barca d'escorça que navega lenta i persistent per tots aquells fragments de realitat. Va néixer l'any 1989 a Casilda, província de Santa Fe, Argentina.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull Olot, continuaré treballant en el meu segon poemari anomenat "Naranjas"; caracteritzat per una escriptura més íntima, menys erudita i més nostàlgica en comparació amb el meu llibre anterior.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"