Estades temàtiques / Dramatúrgia Contaminant / Olot

JÉSSICA MARTÍNEZ VILLALBA

Del 14 de novembre de 2022 al 20 de novembre de 2022

JÉSSICA MARTÍNEZ VILLALBA
Productora i escriptora musical
València

Biografia

Llicenciada en Treball Social, llicenciada en Art Dramàtic i màster en Gestió Cultural, Jéssica Martínez s'ha format amb empreses i professionals de diferents àmbits, com ara Roland Schimmelpfennig, Paco Zarzoso, Esteve Soler, Edgar Chías, Christian Drut, Xavier Puchades i El Pont Flotant. Ha escrit i estrenat "Julia Arévalo: mujer de bronce y miel" (2017, Valladolid), "Lapland", dins la II edició del Laboratori de Dramatúrgia Ínsula Dramataria Josep Lluís Sirera de l'Institut Valencià de Cultura (2019, València), i "La tormenta de nieve", una adaptació de l'original de Tolstoi juntament amb R. Schimmelpfennig. Ha publicat diferents articles d'opinió i el llarg article "Ahí va ella" (2019). Actualment, és gerent de l'associació d'arts escèniques valencianes Comitè Escèniques i codirigeix ​​el projecte Creador-es Residencias Teatrales.

Projecte

Durant la meva estada a faberllull Olot, seré ponent a la trobada amb l'objectiu de publicar un article a la revista Red Escénica.

Aquí teniu la preciosa crònica diària redactada de manera poètica per Jéssica Martínez sobre cada una de les jornades dels residents de l'estada de Dramatúrgia Contaminant a faberllull Olot i publicada a la revista RED ESCENICA de València.

https://linktr.ee/redescenica

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"