Estades temàtiques / Dramatúrgia Contaminant / Olot

GUADALUPE SÁEZ MORENO

Del 14 de novembre de 2022 al 20 de novembre de 2022

GUADALUPE SÁEZ MORENO
Escriptora
València

Biografia

Llicenciada en periodisme i Màster en Guió de televisió s'ha format teatralment amb els dramaturgs Rafael Spregelburd, Eusebio Calonge, Sergio Blanco, Rosa Díaz, Juan Cavestany, Patrícia Pardo, Xavier Puchades, Paco Zarzoso, Sanchis Sinisterra i Enzo Cormann entre d'altres. Entre els treballs que ha desenvolupat estan els que realitza per a la seua pròpia companyia i també les escriptures per a d'altres companyies, privades i públiques. Els seus textos han sigut publicats per diferents editorials i traduïts a diferents idiomes

Projecte

Supose que una sempre espera remoure's, ser llegida i llegir a altres persones, connectar. També que alguna cosa o algú ens traga de la zona de confort i ens obligue a exposar-nos, a posar-nos. El repte i la companyia en el camí. Per a això són les residències, perquè uns altres ens toquen i tocar, per a canviar la imatge que veig des de la finestra de la meua casa, per a canviar el paisatge, per a canviar-me d'alguna manera a mi mateixa per una altra durant un parell de setmanes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"