Estades individuals / Olot

MONICA LORENZO

Del 10 d'octubre de 2022 al 17 d'octubre de 2022

MONICA LORENZO
Antropòlega i periodista
Copenhaguen, Dinamarca

Biografia

Monica és una antropòloga, periodista i autora independent amb seu a Copenhaguen. Va publicar la seva monografia autobiogràfica Barnløshed, adoption og et kulørt familyliv – fra din mave til min favn, basada en la seva experiència de la infertilitat, l'adopció de les seves dues filles i les preguntes i comentaris del seu entorn. La Mònica es dedica a explicar històries de pensament quotidià i vivint utilitzant els seus curiosos ulls antropològics. El seu punt de partida és sempre proper a les persones el mitjà de vida de les quals investiga i comunica.

Projecte

Treballaré en una autoficció centrada en la trobada amb la malaltia i la mort i les reflexions i eleccions existencials que segueixen. La mort sovint es veu com la final d'alguna cosa. En la meva narració, prenent com a punt la mort dels meus pares sortida- esdevé un començament. Títol provisional del projecte: Fins que la mort ens alliberi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"