Estades individuals / Olot

DARAGH FLEMING

Del 10 d'octubre de 2022 al 17 d'octubre de 2022

DARAGH FLEMING
Escriptor
Irlanda

Biografia

Daragh Fleming és un autor i poeta de 27 anys de Cork, a Irlanda, que utilitza un estil de conversa per aprofundir en els temes complexos que sorgeixen a la vida quotidiana. Dirigeix ​​un bloc de salut mental nominat als premis i és una veu activa de la salut mental a Irlanda, que ofereix conferències en diverses escoles, universitats i llocs de treball.

Daragh té dues col·leccions de contes publicades per Riversong Books, així com dos pamflets de poesia publicats. Recentment, va ser el guanyador del Concurs de contes curts "From The Well" de Cork Arts. El seu darrer pamflet, "Poemes que es van escriure en trens però no es van escriure sobre trens", va publicar el juliol de 2022. El seu debut a la no ficció - Lonely Boy: arriba al novembre amb Book Hub Publishing.

L'obra de Daragh apareix a diverses revistes literàries de renom, com ara The Ogham Stone, The Milkhouse i Époque.

Daragh també és membre professional del Centre d'escriptors irlandesos.

Projecte

Durant la meva estada a Faber tinc la intenció de treballar en una col·lecció d'assaigs creatius de no ficció titulada 'Un petit viatge al desconegut'. Aquest projecte difumina les línies entre la ficció i la no ficció, ja que explica un viatge de 9 setmanes per Europa cap a finals del 2021.

Cada assaig se centra en una ciutat concreta i en les persones que es troben en aquestes ciutats. En lloc d'actuar com una memòria de viatge típica, aquesta col·lecció se centra completament en les persones que es van trobar al llarg del camí, posant de manifest com d'essencials són les altres persones per crear experiències significatives.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"