Estades individuals / Olot

ALEKSANDRA TONELLI

Del 10 d'octubre de 2022 al 17 d'octubre de 2022

ALEKSANDRA TONELLI
Pianista i compositora
Països Baixos

Biografia

Aleksandra Tonelli és una pianista, compositora i arranjadora argentina establerta als Països Baixos. Amb una carrera internacional com a pianista de tango, va actuar en nombrosos teatres i festivals del Regne Unit, Europa i Amèrica Llatina. Aleksandra també és professora de música en piano clàssic i recerca artística, i màster en música en piano tango i composició de jazz. Va rebre diversos reconeixements nacionals i internacionals als Països Baixos, el Regne Unit i l'Argentina. Actualment és directora de banda de Quinteto Irreal i The Aleksandra Tonelli Band, amb qui interpreta la seva pròpia música. També treballa com a pianista, compositora i arranjadora autònoma.

Projecte

Compondré una nova peça musical per al meu projecte interdisciplinari "SmartMusic! Una aventura audiovisual", que pretén oferir una experiència audiovisual narrativa concertada. Més llarg que una cançó i més curt que una pel·lícula, aquest nou dispositiu artístic té com a objectiu nous tipus de relació que consumeix art i artista-públic. Aquesta obra d'art audiovisual es pot considerar un curtmetratge, essent la música composta d'una manera tan narrativa que es pot traduir en un disseny de vídeo animat per explicar-nos una història. El meu objectiu és compondre la música de la quarta peça d'aquest projecte.

A Faberllull vaig tenir l'oportunitat de treballar a llocs meravellosos per compondre la meva música i finalment fer un concert i compartir amb la comunitat. Em sento molt agraïda per aquesta experiència i intercanvi amb aquest preciós i inspirador lloc. Gràcies Faberllulll, recomano molt aquest lloc!

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"