Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

ALESSANDRO FANNI

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

ALESSANDRO FANNI
Project manager
Senegal, Itàlia

Biografia

Va néixer a Civitavecchia i actualment viu al Senegal. Inicialment pintor i escultor, es va dedicar a l'art dels titelles, en particular als de taula i als muppets. Ha participat en diversos projectes amb marionetes i escenografia teatral.

És cofundador de l'associació Djarama, director financier, titellaire i cap de construcció dels dos llocs de l'associació: Djarama Ndayann i Djarama Dialow.

Dissenyador i constructor de tots els immobles, ha construït utilitzant diverses tècniques, entre elles la earthbags (una tècnica ecològica que consisteix a reutilitzar materials usats, com a pneumàtics de cotxes i terra comprimida en sacs d'arròs).

De fet, els dos llocs utilitzen energies alternatives que els fan autosuficients, practiquen l'agroecologia i la construcció de baix impacte ambiental: una filosofia de vida que busca preservar el nostre planeta.

Entre les construccions més importants es troben un teatre per a 150 persones, dues escoles, diversos habitatges i espais amb usos variats.

Projecte

M'uniré a les reunions tècniques per al seguiment i avaluació del projecte «La langue des oiseaux». Examinarem com s’estan desenvolupant les activitats, com cooperen les organitzacions del consorci en la realització de les activitats i dels resultats. També soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"