Estades temàtiques

NINOSKA MEJIA

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

NINOSKA MEJIA
Ambaixadora del grup d’aprenents de Boat People Projekt i estudiant de màster de geografia
Göttingen- Nicaragua

Biografia

Prové de Nicaragua. Està estudiant per a un màster en Geografia a la Universitat Georg-August de Göttingen. L'art i la cultura formen part de la seva vida i li agrada actuar en obres de teatre des que era jove. Ha participat en dos projectes llargs i dos de més curts amb Boat People Projekt i actualment participo en el projecte Birds iniciat per La Langue Des Oiseaux. Li agrada sobretot l'intercanvi intercultural a través del treball transnacional.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"