Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

NINOSKA MEJIA

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

NINOSKA MEJIA
Ambaixadora del grup d’aprenents de Boat People Projekt i estudiant de màster de geografia
Göttingen- Nicaragua

Biografia

Prové de Nicaragua. Està estudiant per a un màster en Geografia a la Universitat Georg-August de Göttingen. L'art i la cultura formen part de la seva vida i li agrada actuar en obres de teatre des que era jove. Ha participat en dos projectes llargs i dos de més curts amb Boat People Projekt i actualment participo en el projecte Birds iniciat per La Langue Des Oiseaux. Li agrada sobretot l'intercanvi intercultural a través del treball transnacional.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Una experiència inoblidable, sens dubte. Aquesta trobada es va realitzar aquest cop a Olot gràcies a l'espai brindat per Faberllull, dins del marc del projecte “La langue des Oiseux: Migration, Diversity and Arts in Europe. Les instal·lacions es van prestar molt bé per al desenvolupament del treball en equip, no només per l'espai adequat que ens van proporcionar, sinó també per la bona qualitat de les instal·lacions tècniques, que ens van permetre connectar-nos en línia amb una altra part de l'equip i també presentar part dels resultats del projecte. L'experiència va ser completa perquè també vam tenir l'oportunitat de gaudir en equip i de conèixer un altre projecte social i intercanviar amb ells. Faberllull ens ha brindat unes condicions molt agradables incloent un equip molt amable que ens va atendre i va preparar tot el necessari per a treure el millor d'aquesta trobada. Per exemple, vam poder visitar a l'associació Núria social, on vam compartir amb tot el seu equip i vam gaudir d'un bonic concert. A més, vam fer una petita i bella excursió per admirar la naturalesa fins a un volcà proper. La Faberllull d’Olot és un lloc que transmet harmonia per la seva bona atmosfera, tant interna, pel seu equip de treball, així com externa, per la seva naturalesa. Per exemple, en el meu cas, vaig tenir l'oportunitat de participar i gravar en conjunt amb una part de l'equip del projecte “La langue des Oiseux” un documental, que és un dels resultats del projecte, i el lloc m'ha inspirat molt deixant que la creativitat flueixi de manera única.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"