Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

MONTSERRAT MONTAGUT

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

MONTSERRAT MONTAGUT
Cap del Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen. Ministeri d'Educació de Catalunya
Castellbisbal , Catalunya

Biografia

Montserrat Montagut Montagut és actualment cap del Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen al Departament d'Educació de Catalunya. Des d'aquesta unitat, dirigeix programes educatius en el camp de l'ensenyament de llengües estrangeres i d’origen i gestiona la implementació a Catalunya de programes europeus com Erasmus+, eTwinning i Global Scholars. També dirigeix des de 2022 les escoles oficials de llengua de Catalunya. És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona (1996) i té un postgrau en Lexicografia i Terminologia per la Universitat Pompeu Fabra (1997). Anteriorment va exercir com a cap del Servei de Recursos Lingüístics del Departament de Cultura de Catalunya (2011-14). Des d'aquesta unitat va dirigir diferents projectes destinats a promoure el coneixement i l'ús de la llengua catalana entre la població adulta, incloent-hi programes d'aprenentatge en línia, materials docents i eines digitals per a la traducció i correcció lingüística.

Projecte

Participaré a les reunions tècniques per al seguiment i avaluació del projecte «La langue des oiseaux». Examinarem com s’estan desenvolupant les activitats, com cooperen les organitzacions del consorci en la realització de les activitats i dels resultats. Revisarem totes les necessitats burocràtiques, administratives i organitzatives per a assegurar-nos que s'aborden amb anticipació i eficàcia. També exposarem l'evolució de les relacions locals o nacionals que cada soci ha aconseguit teixir en el seu propi context, reforçant, així, la xarxa internacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"