Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

LUCÍA ROJAS MALDONADO

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

LUCÍA ROJAS MALDONADO
Xile-Barcelona

Biografia

Directora d'escena, dramaturga, llicenciada en educació, practica l'art des d'una cruïlla interdisciplinària, on també desenvolupa la poesia i el cinema documental, associat a mirades i identitats dislocades, buscant desmuntar per tornar a muntar, com una tasca constant, perquè en aquest incessant desarmament perduren el dubte, la sospita i la creació. Els seus darrers treballs se centren en la creació de relats sonors. Ha creat un programa de ràdio amb testimonis de vint-i-set dones de catorze països, que ha donat lloc a un documental sonor/audiovisual. Ha desenvolupat peces artístiques i poètiques audiovisuals amb la seva poesia sobre el tema de la terra i els rius de Xile.

Treballa al projecte internacional "Le Langue des Oiseaux". On s'encarregarà de fer un documental sobre el procés de treball artístic amb migrants, mitjançant eines teatrals, basat en el llenguatge i la integració.

Projecte

Documentar de forma audiovisual l'activitat que desenvoluparà el projecte internacional “Le Langue des Oiseaux”.

Juntament amb un equip de tres tècnics, filmarà les reunions dels experts reunits a la residència. Material que servirà de registre per al projecte final, que donarà lloc a una pel·lícula documental relacionada amb el tema de la immigració i la llengua.

Així mateix, formarà part de l'equip d'experts que pretén elaborar un document escrit, que doni compte del resultat aconseguit pel projecte internacional "Le Langue des Oiseaux"

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"