Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

FRANCESCO BELLINZIS

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

   FRANCESCO BELLINZIS
Investigador independent. Coordinador de formació
Sassari Itàlia

Biografia

Doctorat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa a la UPC School. Va ser membre de Gedime (Grup d'Estudi sobre Immigració i Minories Ètniques) un grup de recerca adjunt al Departament de Sociologia de la UAB. Va ser investigador visitant al Col·legi d'Arts i Humanitats de la Universitat de Brighton. També va ser membre del Fòrum d'estudiants de doctorat del Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB).

Projecte

Soc part d’un grup de recerca que treballa en el projecte «La langue des oiseaux». Durant l'estada, treballarem en un estudi sobre els obstacles i les oportunitats per al desenvolupament artístic de les persones migrants i refugiades a Europa. Presentarem una anàlisi provisional de les dades recollides durant els tallers internacionals sobre arts escèniques que s’han fet fins ara i realitzarem entrevistes i focus groups amb el grup d’artistes i alumnes d'aquests tallers per aprofundir més en les seves perspectives. També treballarem en l'elaboració i aplicació d'eines de seguiment i avaluació per a tot el projecte en termes d'utilitat científica

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"