Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

LAURA COROMINAS ESPELT

Del 16 de maig de 2022 al 27 d'abril de 2022

LAURA COROMINAS ESPELT
Guionista
Bagà (Berguedà)

Biografia

Laura Corominas Espelt (1999) és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment, treballa com a responsable de comunicació i màrqueting a la Fundació APDPB Berguedà i cursa el Màster Oficial en Estudis Teatrals de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut del Teatre. Ha treballat com a auxiliar de realització i muntatge a l’ESMUC, igualment que ha sigut ajudant de guió i recerca a la productora catalana Goroka. També s'ha format en diversos cursos i tallers d’escriptura al Laboratori de Lletres, l'Ateneu Barcelonès i la Sala Beckett.

Projecte

"La nit no fa vigília" és un llargmetratge que segueix la vida del Bruno, un jove de 18 anys que ha conviscut tota la vida amb la seva àvia Nati (83). Ara, la Nati és una persona dependent i el Bruno s’ha de fer càrrec d’ella. En l’estada a la residència Faberllull confio a fer créixer el projecte gràcies a les diverses activitats organitzades i a les relacions que pugui establir amb la resta de participants, així com la mentoria d’experts que puguin enriquir i guiar el procés de creació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"