Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

ARIADNA ULLDEMOLINS ABAD

Del 16 de maig de 2022 al 22 de maig de 2022

ARIADNA ULLDEMOLINS ABAD
Guionista
Granollers

Biografia

Ariadna Ulldemolins Abad (1999) és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha estat assistent del Departament de Comunicació de Minoria Absoluta. Ha escrit i dirigit el curtmetratge "Últim dia d’estiu", selecció oficial del FEST New Directors de Portugal (en la secció Flavours of the World) i del Festival U22 de Barcelona, i també ha dirigit "Podíkia", una peça audiovisual de dansa presentada a la Setmana del Talent 2020 del Clúster Audiovisual de Catalunya. Tanmateix, ha participat en d'altres projectes com a ajudant de direcció i directora d'art i ha dut a terme diversos cursos d’escriptura creativa a l’Escola Ateneu Barcelonès o a La Gralla Llibreria.

Projecte

"La nit no fa vigília" és un llargmetratge que segueix la vida del Bruno, un jove de 18 anys que ha conviscut tota la vida amb la seva àvia Nati (83). Ara, la Nati és una persona dependent i el Bruno s’ha de fer càrrec d’ella. En l’estada a la residència Faberllull confio a fer créixer el projecte gràcies a les diverses activitats organitzades i a les relacions que pugui establir amb la resta de participants, així com la mentoria d’experts que puguin enriquir i guiar el procés de creació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"