Estades temàtiques

NATALIYA KOLESOVA

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

Biografia

Nataliya va néixer en un campament militar a l'Alemanya soviètica el 1986, ja que els seus pares eren militars. Quan va caure el mur de Berlín van tornar a casa, a Sumy, Ucraïna. Una ciutat que fins fa unes setmanes era un lloc bonic al nord-est del país, ara només hi ha ruïnes. A finals dels anys noranta es van mudar a Barcelona. És a Barcelona on ha desenvolupat la seva carrera. És llicenciada en filosofia per la Universitat de Barcelona i especialitat en filosofia contemporània per la UAB. Va fer un postgrau en escriptura de guió de cinema i TV a la IL3-UB. Ha escrit obres com “Radio Vargas” guanyadora al VLC-Pitch forum i premi a millor guió pilot o “Dasha” seleccionada per Dama Ajuda 2021 i a més es dedica a la docència impartint tallers de guió o col·laborant amb institucions com Tecnocampus.

Projecte

Durant l'estada a Faber Llull treballaré en el meu projecte de llargmetratge "Entre nínxols", una història en tres actes on els personatges i els seus relats estaran interconnectats per petites fatalitats del destí, creant així una xarxa d'històries amb un epicentre en comú: el cementiri de Poblenou de Barcelona. El meu objectiu és tenir una primera versió sòlida i, a més a més, treballaré en la construcció dels personatges, els seus conflictes i arcs de transformació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"