Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

NATALIYA KOLESOVA

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

Biografia

Nataliya va néixer en un campament militar a l'Alemanya soviètica el 1986, ja que els seus pares eren militars. Quan va caure el mur de Berlín van tornar a casa, a Sumy, Ucraïna. Una ciutat que fins fa unes setmanes era un lloc bonic al nord-est del país, ara només hi ha ruïnes. A finals dels anys noranta es van mudar a Barcelona. És a Barcelona on ha desenvolupat la seva carrera. És llicenciada en filosofia per la Universitat de Barcelona i especialitat en filosofia contemporània per la UAB. Va fer un postgrau en escriptura de guió de cinema i TV a la IL3-UB. Ha escrit obres com “Radio Vargas” guanyadora al VLC-Pitch forum i premi a millor guió pilot o “Dasha” seleccionada per Dama Ajuda 2021 i a més es dedica a la docència impartint tallers de guió o col·laborant amb institucions com Tecnocampus.

Projecte

Durant l'estada a Faber Llull treballaré en el meu projecte de llargmetratge "Entre nínxols", una història en tres actes on els personatges i els seus relats estaran interconnectats per petites fatalitats del destí, creant així una xarxa d'històries amb un epicentre en comú: el cementiri de Poblenou de Barcelona. El meu objectiu és tenir una primera versió sòlida i, a més a més, treballaré en la construcció dels personatges, els seus conflictes i arcs de transformació.

Vull agrair una vegada més a l'organització de Faber Llull per donar-me l'oportunitat de participar a la residència d'escriptura. Han estat 12 dies màgics en què els participants hem pogut treballar en els nostres guions sense interrupcions i amb total llibertat d'horaris.

Estar envoltat de bosc i natura també ajuda, les passejades i les converses amb els meus companys escriptors han estat inspiradors. Gràcies pels meravellosos sopars, gràcies per l'atenció que ens heu prestat i gràcies per les activitats i masterclasses de primera categoria que heu preparat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"