Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

LAURA GARCIA ALONSO

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

LAURA GARCIA ALONSO
Directora i guionista
Barcelona

Biografia

Laura Garcia Alonso, graduada a l'ESCAC, va començar a treballar com ajudant de direcció a produccions de Pedro Almodóvar i Ridley Scott. El seu primer curtmetratge, "Alex", protagonitzat per Greta Fernández, Mónica López i Laia Marull, va ser seleccionat al Festival de Sant Sebastià i nominat als Premis Gaudí de l'Acadèmia de Cinema Català. El seu segon curtmetratge, "Tormenta de verano", protagonitzat per Àlex Monner i Lola Dueñas, reflexiona sobre les malalties mentals a l’entorn familiar. Actualment treballa com a realitzadora de publicitat i com a docent a l’ESCAC. Paral·lelament, està desenvolupant la seva primera pel·lícula com a directora.

Projecte

Durant la Residència Faberllull treballaré en Corredora, el meu primer llargmetratge com a directora, juntament amb Pol Cortecans, coguionista de la pel·lícula. El taller ens donarà l'espai, el temps i les eines per continuar aprofundint en l'estructura i abordar aviat un primer esborrany. Els comentaris dels tutors en aquest moment són fonamentals per al que serà la història i estem molt oberts a suggeriments per millorar-la i acostar-la al públic

Per mi Faberllull ha sigut una experiència enriquidora. Poder dedicar-me en exclusiva al meu projecte és un privilegi. Els comentaris dels tutors i companys d'estada han sigut molt útils per continuar aprofundint en la història. A més, l'entorn és meravellós i l'organització propera i atenta. Estic molt agraïda, sento que el projecte avança.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"