Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

CLAUDIA ESTRADA TARASCÓ

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

Biografia

Claudia Estrada Tarascó (València, 1997) és graduada en Comunicació Audiovisual i màster en Producció Artística per la Universitat Politècnica de València. Té formació actoral de la tècnica Meisner i actualment cursa el màster en Documental a l'ESCAC. Guanyadora del X Festival de Clipmetratges de Manos Unidas amb ¿Cómo fue tu vida, abuela? (2019), premi que li permet viatjar a Mèxic, on dirigeix el curt documental sobre els feminicidis Las flores que arrancas (2020). Projectat a festivals com el Festival de Màlaga o Cinema Jove (on guanya el premi a Millor Curt de la categoria C), entre altres. El 2020 comença a desenvolupar Salen las lobas com opera prima amb la productora Alba Sotorra Cinema Productions. Amb aquest projecte és seleccionada en el Programa Atenea de la Biennal Dona i Cinema i al VLC Pitch Fòrum, on és premiada com a Millor Pitch i Menció al Talent Jove.

Projecte

Durant la meva estada al Faber treballaré en el guió de Salen las lobas, el meu primer llargmetratge de ficció como a guionista i directora. Una història d'amistat, de rebel·lió davant allò que oprimeix i d'un futur a través de la música.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"