Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

JORDI BOQUET CLARAMUNT

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

JORDI BOQUET CLARAMUNT
Director i guionista
Cervera

Biografia

Jordi Boquet Claramunt (Cervera, 1994) inicia els seus estudis audiovisuals a l’EMAV, saltant més tard a l’ESCAC, on es gradua l’any 2018 en l'especialitat de direcció. Ni oblit, ni perdó (2019), el seu primer curtmetratge, ha guanyat nombrosos premis en festivals nacionals i internacionals, com el Premi Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català a millor curtmetratge, el primer premi al Festival de cinema de Huesca o el premi del públic al Festival D’A de Barcelona. D'altra banda, ha treballat com a script en pel·lícules com La mort de Guillem (Carlos Marqués-Marcet, 2019) o Suro (Mikel Gurrea, en post-producció). En paral·lel, col·labora com a docent amb l’ESCAC i el Plató de Cinema. Actualment està desenvolupant “Riure”, la seva primera pel·lícula, mentre ultima la post-producció el seu proper curt, El Tren de l’Alegria.

Projecte

Contra natura, contra cultura i contra sistema, una companyia familiar de pallasso resisteix dia a dia per continuar poden fer allò que dóna sentit a la seva vida: fer riure. Aquest és el punt de partida de la nostra pel·lícula, una història que parteix de la més pura realitat. Una família, un circ, un art i una mirada al món que em fascina i alhora admiro. Espero que aquesta residència ens pugui servir per allunyar-nos una mica d'aquesta realitat i poder entrar al món de la ficció per tal d'aconseguir un equilibri que creiem que pot fer molt màgic aquest projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"