Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

HAMMUDI AL-RAHMOUN FONT

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

HAMMUDI AL-RAHMOUN FONT
Guionista i director
Barcelona / Ciudad de México

Biografia

De pare sirià i mare catalana, viu la seva infància entre Barcelona i l’Aràbia Saudi. Al 2003 es gradua a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i més tard en serà 6 anys professor. Debuta en el llargmetratge amb Otel·lo (2012), cinta en la que aprofundeix des de la talaia de l’humor negre en les relacions, no poques vegades sinistres, entre vida i art. La pel·lícula passa per importants festivals com Donosti o la Seminci i recull un bon grapat de premis, despertant l'nterès de la indústria. Dirigeix per Filmax en la sèrie Cites (Tv3, 2016) i per Story House a la sèrie El Chapo (Netflix, 2017). És amb aquests últims que porta a terme el thriller polític Tijuana (Netflix, 2018), ja com a productor executiu, guionista i director principal de la sèrie. En el terreny de la no ficció, ha treballat com a realitzador al programa Salvados de Jordi Évole (Atresmedia). Actualment es troba en fase de postproducció de la sèria Mariachis, un dramedy per HBO Max, també com a productor executiu i director principal.

Projecte

AKA és la història del Carles, un noi que vol ser normal. Una cosa tan simple pot ser ben complicada en l'adolescència, on la necessitat de desprendre't dels teus pares i de destacar al teu entorn -però sense deixar de pertànyer- és una font inesgotable de pors i ansietats. A més, carrega amb un passat, encara que ell sent que pràcticament no li pertany. Va néixer lluny de Catalunya, on viu des que els pares el van adoptar. Això no l'afecta, o això pensa. Perquè el Carles no es veu a si mateix com el veuen els altres. Ell se sent català. Se sent d’aquí. Va arribar de nadó i aquí es va criar. Els seus pares són d'aquí, per què se sentiria de fora? Ni tan sols sap que un dia va tenir un altre nom, desconeix que es va anomenar Ibrahim Sahadi. Aquest nom, que els seus pares van enterrar en el passat i que ell ni coneix, en realitat marcarà el seu present i seu el futur.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"