Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

TOMÀS BAYO ENCONTRA

Del 16 de maig de 2022 al 23 de maig de 2022

TOMÀS BAYO ENCONTRA
Guionista
Barcelona

Biografia

Tomàs Bayo Encontra (Lleida, 1996) es va graduar en guió a l’ESCAC l’any 2018. Els seus primers treballs com a guionista han estat seleccionats en nombrosos festivals i han obtingut diversos premis. Entre aquests, els curtmetratges "Ni oblit, ni perdó" (2019) va guanyar el Premi Gaudí a Millor Curtmetratge, així com el Primer Premi en el Festival de Cinema d'Osca; i "Solsticio de verano" (2018) va guanyar el premi al millor curtmetratge espanyol a la SEMINCI al 2019, entre d’altres. Ha treballat com a creatiu per a la productora BTF i Infinito Films. Actualment, treballa com a guionista i analista de guió. També és professor d’interpretació a l’escola L’Autèntica de Barcelona i també dóna classes de cinema a adolescents a Barcelona i Lleida. En aquest moment, està desenvolupant tres llargmetratges amb els seus respectius directors i una sèrie de televisió.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull, desenvoluparé dos projectes de llargmetratge en els quals he estat treballant durant els últims mesos. Un d'aquests, "Catorze de marzo", escrit juntament amb el director Alberto Gross Molo, és una història sobre dos germans que s'enfronten a una decisió complicada. L'altre, "Riure", amb el director Jordi Boquet Claramunt, és una pel·lícula sobre una família que treballa en un circ. Veig aquesta experiència com una bona oportunitat per a continuar treballant en tots dos guions, i trobar el temps i l'espai per a pensar, escriure i crear sense pressions i amb tranquil·litat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"