Estades temàtiques / Cinema -Escriptura de guions II / Olot

ALBERTO GROSS MOLO

Del 16 de maig de 2022 al 27 de maig de 2022

ALBERTO GROSS MOLO
Director de cine
Las Palmas de Gran Canaria

Biografia

Alberto Gross Molo (Las Palmas de Gran Canaria, 1996) es va graduar com a director a l’ESCAC l’any 2018 i viu a Barcelona des de l’any 2014. El seu curtmetratge de final de carrera, “Grietas” (2019), ha estat seleccionat i premiat en festivals com ALCINE, FESCIGU, el Festival de Cinema d’Oberhausen, Camerimage o Tallinn Black Nights - Pöff Shorts. Aquest any 2021 ha dirigit el seu següent curtmetratge SOLO, amb les ajudes de l’ICEC i l’ICAA, el seu primer projecte en català, que actualment es troba en fase de distribució. En paral·lel, Gross ha treballat com a ajudant de direcció en anuncis i videoclips i ha realitzat el making of de “Loco por ella” (Dani de la Orden, 2021) i “Cosmética del Enemigo” (Kike Maíllo, 2020). Des de l’any 2017, imparteix classes de narrativa a l’ESCAC i també és el realitzador que s’encarrega de dirigir els vídeos i spots pel departament de comunicació i màrqueting de l’escola. El gener de 2022 va iniciar un màster en Storytelling for Brands, per ser realitzador per a marques. Actualment es troba desenvolupant la seva òpera prima “Catorce de marzo”, produïda per AYHE Productions i Contraria Media, amb la qual ha participat als laboratoris de desenvolupament Ekran+ i My First Script del Zagreb International Film Festival, ambdós amb suport d’Europa Creativa Media.

Projecte

La meva intenció durant aquesta estada a Faberllull és, en primer lloc, analitzar amb més detall la historia de la nostra pel·lícula i la trama que hem construït. Especialment, m'agradaria centrar-me en els personatges, les seves relacions i el seu comportament, per sentir que tenim uns personatges forts en aquesta pel·lícula. No sols amb els principals, que crec que hem treballat força, sinó també amb els secundaris. Crec que necessito el temps per debatre molt amb el meu co-guionista. En el nostre dia a dia no tenim massa temps per treballar junts a causa de la nostra feina a temps complet, així que aquesta és una gran oportunitat per aprofundir en la nostra pel·lícula. En segon lloc, la meva voluntat per aquesta estada és treballar amb en Tomás en la nostra primera versió del guió, en la qual estem treballant actualment. Ens agradaria poder aplicar a altres tallers i subvencions que requereixen una primera versió del guió. I, finalment, m'agradaria poder discutir amb els altres directors sobre els nostres projectes i explorar noves idees junts. Crec que, malgrat ser diferents, tots els creadors poden aportar molt en el treball dels altres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"