Estades temàtiques / Creation artists. Residències-internacionals-Irlanda / Olot

TARA CLARKE

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

TARA CLARKE
Directora de The Performance Corporation
Westport, Co.Mayo (Irlanda)

Biografia

Directora de l'empresa The Performance Corporation. Tara té formació en antropologia, anglès i música clàssica. Té un títol de postgrau en anglès i antropologia per la NUI Maynooth. Com a recent productora del Westival, Festival d'Arts i Música de Westport, Tara ha treballat en produccions de col·laboració comunitària durant els darrers quatre anys. Tara ha estat involucrada en la construcció i producció de festivals a tot Irlanda durant els darrers 10 anys i ha acumulat una gran xarxa d'associats i experiència al camp. És una pensadora creativa i estratègica amb una àmplia experiència en gestió, lideratge, desenvolupament d'estratègies i creació de relacions. Com a productora de Westival, el seu equip va ser guardonat amb el premi "Small Festival Of The Year 2019". Està desitjant assolir cotes similars amb The Performance Corporation.

Projecte

Soc la gerent de l'empresa de Performance Corporation i estic coneguent el grup per poder entendre millor quin tipus de coaching/tutoria necessiten i com puc ajudar-los durant l'estada.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"