Estades individuals / Olot

JULIA SANCHES

Del 14 de febrer de 2022 al 23 de febrer de 2022

JULIA SANCHES
Traductora
Brasil i Estats Units

Biografia

Nascuda al Brasil, Julia Sanches ha viscut als Estats Units, Mèxic, Suïssa, Escòcia i Catalunya, i és autora de més d'una dotzena de traduccions de l'espanyol, el portuguès i el català a l'anglès. Les seves traduccions i escrits originals han aparegut a Granta, Paris Review Daily i The Common, entre d'altres, i han estat preseleccionats per al National Translation Award i el PEN America Literary Awards. Julia ha rebut suport pel seu treball de PEN Heim, PEN Translates i el Consell de les Arts de l'Estat de Nova York, i forma part del Consell del Gremi d'Autors, on advoca per unes condicions més justes per als traductors literaris.

Projecte

Aprofitaré la meva estada a Faberllull per treballar en una traducció a l'anglès d'El temps de les cireres, de Montserrat Roig. Repleta de referències a poetes, artistes i novel·listes catalans, la traducció d'aquesta novel·la requerirà una àmplia investigació que només es pot fer a Catalunya.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"