Estades temàtiques / Moviments migratoris i refugi al segle XXI / Olot

PATRÍCIA ÁLVARES BARBOSA

Del 31 de gener de 2022 al 12 de febrer de 2022

PATRÍCIA ÁLVARES BARBOSA
Periodista i traductora
Brasília, Brasil (origen), Montevideo, Uruguai (residència)

Biografia

Esquerrana. Periodista traductor. Brasilera. Expatriada. Mare. Filla. Germana. Estranya. Estudiosa. Cansada. Neuròtica. Tonteria. Epifànica. Holística. Difícil d'explicar. Enyorança. Indignant. Forastera. OH DÉU MEU. Perduda. LOL. Persona gat. Couchpotato. Couchsurfer. Creadora de canvis. Abraçada gratuïta. Esperit lliure. Willy lliure. Error 404.
Predicador de l'apostasia. Avantguarda.
Gent molesta des de 1986.

Així que Patrícia es va convertir en una molesta professional, a.k.a periodista. "És com una llicència per molestar", diu durant els seus 15 anys de treball a Europa i Amèrica del Sud. Algunes de les seves experiències inclouen Deutsche Welle, Agencia EFE, CBN Radio, BandNews FM, UN, Sputnik News i Cotidiano Mujer, entre d'altres.
Viu a Montevideo des del 2011, també molesta a la gent del negoci de la literatura. El 2015 va traduir de l'espanyol al portuguès el best-seller 'José Mujica - La revolució tranquila', de l'autor uruguaià Mauricio Rabuffetti.

Continuarà...

Obs¹.: Clarice Lispector tenia raó. La llibertat és feble, el que ella anhela encara no té paraula.

Obs².: Actualment mirant Rita a Netflix.

Obs³.: Paper, pedra o tisores?

Projecte

Els infeliços per sempre

Escric sobre dones immigrants que van tenir fills a l'estranger, normalment al país del pare, només per trobar-se atrapades en un llimb de dret internacional. El segle XXI va tenir una rotació de gènere dins dels fluxos migratoris en contrast amb les dinàmiques de finals del segle passat. Això va remodelar les característiques de les famílies transnacionals. Tanmateix, els drets privats dels pares de diferents nacionalitats que eventualment disputen la custòdia dels nens no s'han actualitzat en absolut. Madonna, Spice Girl Mel B, María. També podria haver estat Meghan Markle. Segons la Convenció de l'Haia de 1980, les mares immigrants estan perdent els seus fills i la seva ment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"