Estades temàtiques / Moviments migratoris i refugi al segle XXI / Olot

MAURO COLARIETI- EN LÍNIA

Del 1 de febrer de 2022 al 11 de febrer de 2022

MAURO COLARIETI-  EN LÍNIA
Novel·lista i investigador
Romà di Lombardia (Itàlia)

Biografia

Mauro Colarieti és un estudiant de cinema italià de la Universitat de Bolonya i exalumne de l'Escola de Cinema i Televisió de la Universitat de Falmouth.

La seva primera novel·la juvenil, "Constel·lació de grans", es va publicar quan tenia disset anys, i es va traduir posteriorment a l'espanyol, portuguès i francès. Els seus treballs d'escriptura creativa han aparegut a diverses revistes, des de Vanity Teen fins a Carie Letterarie, mentre que els seus assajos de recerca sobre cultura pop, ecofeminisme constructiu i literatura contemporània es publicaran properament en dues antologies acadèmiques.

Projecte

Durant la residència, vaig a treballar a la meva nova novel·la, "El que faria Ziggy". És una obra especulativa i per a joves adults sobre una família d'extraterrestres que busca asil a la Terra a causa de la guerra, però que s'acaba enfrontant a la discriminació en intentar adaptar-se als modals dels humans. El protagonista, Dyrre, és un adolescent ET que acaba sentint-se sol i cosificat pels companys. Gràcies a un company de classe, descobreix David Bowie i desenvolupa una adoració per Ziggy Stardust.

WZWD aborda temes com ara el racisme, l'assetjament escolar i la problemàtica de l'estatus de refugiat de guerra contemporani.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"