Estades temàtiques

ELENA LALUCAT

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

ELENA LALUCAT
Coreògrafa i ballarina
lles Balears

Biografia

L'Elena Lalucat es va graduar en Coreografia i Interpretació de la Dansa a l'Institut del Teatre (Barcelona) el 2014. Va participar en un programa amb Compagnia Zappalà (Itàlia) el 2016 i va acabar la trajectòria acadèmica amb un PG Programme a la London Contemporary Dance School. Des de llavors ha treballat com a artista independent, principalment com a ballarina amb Cia Baal (Mallorca), Tilted Productions (Londres), Zero en Conducta, Big Bouncers i Tercio Incluso. Treballa en teatre físic, moviment i improvisació, teatre visual i titelles. El 2020 va crear la primera peça teatral, Unexploded Bomb, com una coproducció amb el Teatre Principal de Palma (Mallorca), un sistema d'improvisació en què es produeixen ordres, projeccions, música i dansa en directe de manera que tot suma. Aquest estiu va estrenar Esberlar, la primera peça en exteriors, amb la seva pròpia companyia (L'Atapeïda), al Danseu Festival.

Projecte

Vaig ser seleccionat amb els meus companys a CREATION 21/22, un programa realment únic creat per als artistes escènics en totes les etapes de la seva carrera i en una varietat de disciplines (dansa, teatre, circ, espectacle, art de la performance, arts de carrer), per desenvolupar la seva pràctica, xarxa, aprendre i mostrar el treball. Inclourà oportunitats de col·laboració presencial a Irlanda, així com una residència internacional el 2022. El projecte ofereix oportunitats de desenvolupament artístic mitjançant mentoring, coaching, residències i oportunitats de presentació "en curs" com a part del Carlow Arts Festival, Dublin Dance Festival, National Festival de Circ i Festival Danseur. Aquest projecte és una oportunitat per col·laborar profundament amb artistes de diverses formes d'art escènic i àrees d'experiència. Aquesta residència se centra específicament en artistes intèrprets de la regió de l'est i sud-est d'Irlanda, així com en socis europeus. Es dissenyarà mà a mà amb creadors del món del teatre, la dansa i el circ/art al carrer/espectacles per assegurar-se que ofereix als artistes participants el que necessiten en aquest moment. El projecte és flexible i se centrarà en la creació d'espais per donar suport als artistes de les maneres que necessiten actualment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"