Estades individuals / Olot

SISIR DEVKOTA (ISIK)

Del 22 de novembre de 2021 al 2 de desembre de 2021

SISIR DEVKOTA (ISIK)
Artista abstracte, consultor estratègic
Nepal

Biografia

Isik és un artista establert al Nepal. La majoria de les seves obres són tinta sobre llenç i eines mixtes (acrílic, pastel i carbonet) sobre llenç; el surrealisme abstracte en una perspectiva alternativa és el que encaixa millor amb la naturalesa de les seves obres. S'inspira en les complexitats de com el realisme filosòfic és absent del nostre món materialista i les seves representacions són un esforç per connectar el mateix.

Com a artista, estendre un pont entre “allò que és” i “allò que pot ser” és una responsabilitat creativa. L'art és acció, el no-res és espiritualitat. L'artista és l'agent pont. Es regeix per aquesta filosofia.

Projecte

La meva feina consistirà en un escrit en forma de filosofia i una peça d'art abstracte en forma de tinta sobre llenç. El producte final serà un text escrit de 2.000 paraules i una obra dart abstracte de 50x50cm.

Aquest projecte es presentarà en un format de relat fictici sobre com els elements naturals exerceixen el seu paper per aconseguir l'essència de la vida moderna. En essència, el projecte posarà en relleu la lluita subjacent entre les forces naturals i les instal·lacions antropogèniques. Per garantir una expressió de gran abast, el projecte serà una culminació de la filosofia i art abstracte.

Venint del Nepal, Olot em va semblar un lloc i una cultura molt diferents que es van sumar a les meves experiències vitals com una de les més interessants. Em van encantar els turons i els espais tranquils d'Olot, sobretot en treballar com a artista, em van donar moltes coses sobre les quals reflexionar. Va ser l'oportunitat perfecta per dedicar-me a la soledat, lluny del tràfec de la meva ciutat natal, Katmandú. Olot té molt per oferir als professionals creatius amb la seva rica història i hi ha gent amable per tot arreu. Hi ha una sensació d'enigma a Olot, gairebé em va semblar una experiència espiritual. És una ciutat molt bonica i trobaré a faltar l'amable personal i els organitzadors de l'Hotel Riu Fluvia. L'experiència va ser increïble i tinc moltes històries per compartir amb els meus amics i familiars al Nepal. Definitivament tornaré a Olot de nou. Una experiència absolutament increïble.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"