Estades individuals / Olot

EDUARD VALLORY

Del 22 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021

Biografia

Eduard Vallory és analista social i expert en gestió del canvi. Presideix Catesco (antic Centre UNESCO de Catalunya) i és el coordinador de Programes d’Innovació i Extensió Educativa de la UPF. Fundador de l'Aliança pel canvi educatiu "Escola Nova 21" (2016-19), que va reunir mig miler d'escoles catalanes, també va dirigir un programa universitari per al desenvolupament professional dels mestres (UVic-UOC). Doctor en Ciències Polítiques i Socials (UPF) sobre “Educació per a la ciutadania global”; màster en Ciències Socials (U.Chicago); llicenciat en Filosofia (UB) i en Periodisme (UPF); i AMP (IESE). És autor del llibre "World Scouting: Educating for Global Citizenship" (Palgrave MacMillan, 2012). Ha estat director de la Barcelona Graduate School of Economics (2006-12), investigador visitant (dos anys) de la New York University, research fellow (dos anys) del Fitzwilliam College de la Universitat de Cambridge, i cap del Gabinet del Conseller d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Projecte

Al llarg de la meva estada a Faberllull a Olot treballaré en un llibre d’assaig que vol reflexionar sobre l’educació i l’aprenentatge vinculat a la vida, i en aquest cas imbricant la reflexió amb les meves pròpies experiències personals. Aprendre a aprendre, sí, però també a conèixer i a fer, i a ser i a conviure, per finalment aprendre a esdevenir, des d’una visió de la llibertat com a capacitat d’optar a definir el projecte vital d’un/a mateix/a.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"