Estades individuals / Olot

ODAI AL ZOUBI

Del 22 de novembre de 2021 al 29 de novembre de 2021

ODAI AL ZOUBI
Escriptor
Síria i Suècia

Biografia

Odai Al Zoubi és un escriptor, traductor i periodista sirià que viu a Malmö (Suècia). És doctor en filosofia per la Universitat d'East Anglia. Publicacions The book of Wisdom and Naivete (2019). Relats curts. Editorial Mamdouh Adwan. Windows (Nawafeth). (2017). Relats curts. Edicions Al Mutawassit: Milan-Beirut. Om Hashim’s Lost Lamp. (2016). Assaigs. Lliga Síria per a la ciutadania. Al-Samat (Silence) (2015). Relats curts. Publicacions Al Mutawassit: Milan-Beirut. Pots llegir la seva última obra sobre el Nadal, i escoltar Bill Night llegint-la, en aquesta aplicació: https://www.alxr.com/

Projecte

Durant la meva residència treballaré en un relat curt, de la meva nova col·lecció Half-Smile. La col·lecció parla de Síria abans de la guerra. És un intent de tractar la meva memòria: les coses que no entenia, les que creia entendre, les que odiava, les que estimava, de les que fugia, de les que no puc fugir i les que em persegueixen ara a l'exili.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"