Estades individuals / Olot

EMANUELE NARGI

Del 25 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021

Biografia

Emanuele treballa en les arts des de 1997. Es va inventar una cursa de teatre experimental utilitzant eines artístiques i interculturals. Va col·laborar com a expert extern en el màster Teatre Social de la Universitat de Roma La Sapienza, la Universitat Europea de Roma i la Universitat de Beirut. Va dirigir tres espectacles immersius el 2019: Open Doors, Journey" i ACAB. La Ventana l’any 2018. Va treballar com a intèrpret en l'espectacle El Hilo de Ariana, d'Enrique Vargas de Teatro de los sentidos. Va dirigir Locked el 2017. The Fool l'any 2016. Va actuar a Augenblick – the instant of the possible, el primer espectacle immersiu a Roma el 2015. Va dirigir Ship of Fools i P45 el 2014. El seu treball està profundament inspirat en les ciutats en què viu. Emanuele va viure a Nàpols, Benevento, Berlín, Roma, Rye-Illa de Wight, Birmingham, Londres, Madrid i Barcelona.

Projecte

Vaig a desenvolupar la dramatúrgia de l'espectacle 'Pequeño Monje'. Un espectacle per a una actriu que aborda les "pertorbacions interiors" que molts éssers humans tenen i no poden afrontar o acceptar com a part del seu ésser.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"