Estades individuals

JOHANNA FAILER

Del 20 de setembre de 2021 al 27 de setembre de 2021

JOHANNA FAILER
Pintora, videoartista, crítica d'art
Dresden, Germany

Biografia

Johanna Failer, nascuda el 1993 a Wertingen (Baviera), és una pintora i videoartista establerta a Dresden i cofundadora del bloc de crítica d'art halbsieben. Després d'estudiar pintura i escultura conceptual tant a Dresden (HFBK) com a Brussel·les (ARBA_ESA), es va graduar en un programa de postgrau a Dresden el 2020. Estudis paral·lels de filosofia. El seu treball s'ha mostrat en diverses exposicions col·lectives i individuals, entre d'altres a Dresden, Londres, Berlín, Brussel·les, Skopje, Portalegre, així com en festivals internacionals de cinema. Entre altres beques i residències artístiques, els projectes més recents els va durant la seva estada al Centre Cultural Abattoirs de Bomel en Namur, Bèlgica, com dins d'una residència de vuit mesos a la Fundació Antonio Gala, a Còrdova.

Projecte

Com a projecte a llarg termini, estic treballant en un curtmetratge d'animació sota el títol "Em vaig despertar a l'hamaca i no em podia moure". El despertar immòbil en una hamaca serveix de marc a la narració d'un viatge d'aventures. Aquest viatge condueix a les profunditats de la densa selva i també a les profunditats de la condició psicològica humana. La narració literària, que acompanya les imatges, portarà a l'espectador de la mà en el viatge i és, per tant, la peça central de la pel·lícula. Vull treballar-hi durant la meva estada a Olot.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"