Estades individuals

PAOLA TARANTINO

Del 20 de setembre de 2021 al 27 de setembre de 2021

Biografia

Paola Tarantino és una actriu i intèrpret italiana graduada a l'Acadèmia Internacional de Teatre de Roma i treballa en produccions teatrals nacionals i internacionals des de l'any 2000.S'ocupa de la dramatúrgia i ha dirigit diversos espectacles teatrals a Itàlia des de 2012 fins avui. Actualment viu a Barcelona i col·labora amb Terremoto_Perfomance i ha fundat la seva pròpia companyia de teatre d'ombres "El teatro de los Hechizos".

Projecte

El meu projecte a Faber és crear una dramatúrgia i una acció performativa per continuar amb el procés de creació que faig a l'espectacle teatral "El petit monjo". Per mi és molt important crear una nova seqüència de suggeriments dins d'una partitura que està inacabada fins a la data. Les accions físiques, el so i les imatges són els elements més significatius de l'espectacle. Faré servir exercicis d'improvisació i moviment, trobant la manera d'utilitzar-lo indistintament i com si fos un prisma per explicar la dimensió espacial on es desenvolupa l'espectacle. Un altre element de la meva feina és la composició sonora, que inclou narració, estats emocionals, música i sons abstractes. En el projecte "el petit monjo" el paisatge sonor és presència tangible, és l'altre personatge que reacciona i conviu amb l'actriu a l'escenari. La partitura física de la meva actuació es veurà afectada en tot moment per una música minimalista repetitiva que treballarem a distància amb el músic amb el qual col·laboro.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"