Estades individuals / Olot

IMMA SUST

Del 13 de setembre de 2021 al 20 de setembre de 2021

IMMA SUST
Escriptora
Barcelona (Catalonia)

Biografia

Periodista, escriptora i comunicadora amb més de 25 anys en el món de la comunicació, treballant per diversos mitjans com Tv3, T5, la Sexta, Catalunya Ràdio i Rac 1, entre d'altres. Actualment la podem escoltar a Cadena Ser amb Josep Cuní i la podem llegir al Periódico de Catalunya on escriu columnes d'opinió. Ha escrit set llibres i en l'última etapa s'ha format i dedicat a la divulgació sexual. Fent xerrades i tallers de sexualitat mentre és la responsable de relacion públiques les botigues eròtiques Amantis de Barcelona.

Projecte

Una novel·la feminista i eròtica. Vull escriure sobre dones fortes i empoderades, sense la necessitat de deixar malament als personatges masculins de la novel·la. D'alguna manera, tots som víctimes de l'educació heteropatriarcal, però em vull centrar en elles. Dones que lluiten per sortir del model que se suposa que és el que els correspon.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"