Estades temàtiques / Vulcanologia / Olot

ANTÓNIO BRUM DA SILVEIRA

Del 15 d'octubre de 2021 al 22 d'octubre de 2021

ANTÓNIO BRUM DA SILVEIRA
Professor de la Facultat de Ciències de la Universitat de Lisboa (Portugal)
Lisboa

Biografia

El professor António Brum da Silveira és geòleg des de 1983 i ensenya a la Facultat de Ciències de la Universitat de Lisboa des de 1986. Ha desenvolupat la seva activitat investigadora en illes volcàniques oceàniques (Madeira, Açores, Cap Verd) i en conques sedimentàries continentals terciàries i quaternàries en Portugal continental (Alentejo). Els seus camps de recerca són la volcanoestratigrafia i la cartografia geològica, la neotectònica, els riscos geològics, Geomorfologia i Patrimoni Geològic. És el primer autor del Mapa Geològic de l'Illa de Madeira (escala 1: 50.000) i de l'Inventari del Geopatrimonio de l'Arxipèlag de Madeira. Actualment, col·labora amb el Govern Regional de la Regió Autònoma de Madeira com a assessor científic i coordinador de la pàgina web de la Geodiversitat.

Projecte

Durant la meva estada a Faber treballaré amb el grup de Joan Martí (ICTJA-CSIC Barcelona) i faré una presentació sobre el GeoPatrimoni de l'arxipèlag de Madeira.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"