Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

ROSER VILÀ I VENDRELL

Del 9 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

ROSER VILÀ I VENDRELL
Professora Departament de Pedagogia - UdG Professora CFGS Educació Infantil - Institut Montilivi
Anglès (Girona)

Biografia

Pedagoga de formació amb una àmplia experiència en el disseny de cursos de formació permanent de docents en varies etapes educatives.
Va formar part de l´Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach dissenyant plans formatius per a docents de Formació Professional (2015-2018).
Va formar part de l´equip tècnic d´elaboració de documents curriculars a l´etapa d´educació infantil: Currículum i Orientacions Educació Infantil (2016) i Orientacions avaluació infantil (2020). Des del 2019 forma part de l'equip docent del Màster de professorat d'educació secundària obligatòria i batxillerat de la UdG, aportant eines per a la millorar de processos i contextos educatius. Actualment investiga i promou metodologies actives útils per a docents de Formació Professional. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"