Estades temàtiques

MARTA BRESCIA ZAPATA

Del 19 d'abril de 2021 al 23 d'abril de 2021

MARTA BRESCIA ZAPATA
PhD Researcher
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Graduada en Traducció i Interpretació (Universidad de Granada) i Màster en Traducció Audiovisual (Universitat Autònoma de Barcelona). És membre de l’equip d’investigació TransMedia Catalunya. Actualment investiga la implementació de subtítols per a persones sordes en entorns immersius gràcies a una beca FI de tres anys concedida per la Generalitat de Catalunya. Forma part del projecte H2020 TRACTION (Opera co-creation for a social transformation). Col·labora de manera habitual com subtituladora i audiodescriptora en el festival INCLÚS. 

Projecte

Representant el projecte europeu TRACTION (GA 870610), el grup de recerca TransMedia Catalonia (Universitat Autònoma de Barcelona) proposa una activitat per explorar com les noves tecnologies poden contribuir al desenvolupament social. La realitat virtual i els vídeos 360º han passat a formar part de la nova quotidianitat. L'objectiu de les activitats programades per a la residència és explorar com els continguts multimèdia, juntament amb el propi procés de co-creació, poden contribuir a resoldre reptes socials com ara l’aïllament, l’accessibilitat i l’exclusió social. Mitjançant activitats pràctiques i de reflexió, els participants podran entendre el potencial de les noves tecnologies, i experimentar amb elles de manera creativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"