Estades individuals / Olot

PASCAL ROBIN

Del 1 de març de 2021 al 8 de març de 2021

PASCAL ROBIN
Electrosound, compositor de jazz
Figueres (Catalunya)

Biografia

Compositor d'electroso i jazz des de fa 5 anys, desenvolupa la seva pròpia composició amb cello electrònic, piano i teclats. El seu estil és més aviat electroinstrumental. Ha creat també un àlbum anomenat Electrolibri, disponible en plataformes musicals.
Aprèn de l'experiència de la vida a Catalunya una forma de creació avantguardista a través de la cuina (laureate Figueres Food Talent), la fotografia, Tossa surrealista, exposada a Art Number 23 Gallery, Londres, el desembre de 2020.
Des de fa un any, està desenvolupant noves tècniques de so amb el violoncel electrònic per tal de crear una atmosfera musical molt inusual.
Sempre a la recerca de nous efectes sonors, està tractant d'aconseguir per exemple sons d'ocells electrònics i llançarà un altre àlbum aquest any 2021.

Projecte

Durant aquesta residència treballaré en la composició electrònica del violoncel, barrejant art i tecnologia amb un processador per crear una performance de música electrònica "avant garde", tant de composició pròpia com d'improvisació.
El concepte central d'aquesta residència és mostrar una altra cara de la pràctica del violoncel, tractant d'aconseguir, per exemple, sons electrònics d'ocells i efectes de guitarra i reverberació, desenvolupant noves tècniques d'arc, notes glissando, efectes espacials...

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"