Estades individuals / Olot

GABY BARBERIO

Del 6 d'abril de 2021 al 11 d'abril de 2021

GABY BARBERIO
Ballarina i coreògrafa
Argentina, resident a Barcelona

Biografia

Ballarina, coreògrafa, actriu. Integrant de la companyia argentina "El Descueve" (1990-2005) de creació col·lectiva i direcció rotativa amb 7 obres que han participat de nombroses gires i produccions nacionals i internacionals. Premiada i subsidiada per institucions com ara, Fundació Konex, Fundació Torxes, Inst. Cooperació Iberoamericana, Teatre Mpal Gral Sant Martí, Fons Nac de les Arts, Proteatro, CELCIT, entre d'altres. Amb els seus set produccions coreogràfiques han participat de nombroses gires i produccions i festivals nacionals i internacionals, recorrent Chicago, el Brasil, Uruguai, Xile, Colòmbia, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Espanya i Irlanda. La mateixa va ser convidada pel grup "De la Guarda" a participar del procés creatiu i interpretació de l'espectacle "Vila-Villa", el qual ha estat un èxit en diferents països, col·laborant també amb la formació dels seus elencs paral·lels a New York i Londres. Coreògrafa de nombroses obres de teatre a Argentina, llargmetratges i publicitat. Com a docent ha portat els seus tallers i workshops al Brasil, Chicago, Espanya i Argentina. La seva formació centrada a Argentina i ampliada per mestres internacionals, abasta diferents tècniques de dansa contemporània, arts marcials, acrobàcia, ioga, teatre, contact-improvisació, entre d'altres. 

Projecte

Concebuda a partir d'una classe d’aeròbics, amb tots el seu tics i llocs comuns, en la qual participaran, i seran la guia, tres performers femenines professionals, un DJ i diversos intèrprets locals "infiltrats" no professionals d'edats variades. Aquesta peça serà participativa per al públic que en formarà part i s'aprendrà aquesta classe d’aeròbics, que es va convertint en una coreografia i que acaba sent una festa. És un final de festa on deixa d’importar el culte al cos i l'estar en forma, per donar total llibertat al nostre moviment. 

UPPER és un site-specific que planteja la necessitat o creença que el cos que practica esports diversos desitja veure's en forma, tonificat i estirat i sobretot sembla que necessita d'aquesta verticalitat de gimnàs per ser vist, exhibit i admirat. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"