Estades temàtiques

CLÀUDIA VICENS I BARTOLÍ

Del 12 d'abril de 2021 al 23 d'abril de 2021

CLÀUDIA VICENS I BARTOLÍ
Creadora escènica
Girona (Catalunya)

Biografia

Amb un anhel infinit per crear i comunicar-se a partir de diferents llenguatges, des del cos, la música i la paraula, va decidir endinsar-se al món apassionant de les arts i graduar-se en Arts Escèniques per l'Escola Universitària ERAM a Salt, Girona. Ha estat actriu i cantant de la Companyia Oriart (2017- 2019) amb l'obra Cabaret Passion Rouge, realitzant actuacions arreu de Catalunya i participant en el Festival Internacional "Olga Alonso" a Cuba. També ha actuat en diversos videoclips, com L'amor que fem, d'El Diluvi. Ha sigut col·laboradora radiofònica a la cadena FeM Girona del programa "La Tropa" (2017) realitzant la secció d'activisme i actuacions musicals (veu i guitarra). També ha creat una obra musical pel festival de teatre gironí, El Cacau (2017). S'ha format en diverses disciplines com ara circ, música (llenguatge musical, guitarra i piano) i pintura i participa en entitats culturals i socials gironines com Diables de l'Onyar o el Cau de Sant Narcís. 
 

Projecte

El nostre projecte d’investigació teatral reflexiona sobre la relació entre temps, art i ecofeminisme. Indaguem espais subversius que defugin l’acceleració capitalista, neoliberal i patriarcal. A la vegada, critiquem el paradigma de les indústries culturals i creatives, indagant en la influència de les lògiques productivistes i hipertecnològiques en la creació artística i la seva temporalitat.  Durant la nostra estada a la Faberllull, a través de la investigació basada en les arts, alternarem la recerca teòrica amb la pràctica artística creant una espiral de retroalimentació entre ambdues. Aquest procés de recerca anirà agafant forma d’obra teatral transdisciplinària, en la qual, a través del cos, la paraula i la música, es compartiran els fruits obtinguts durant la investigació. D’aquesta manera, la recerca esdevindrà una experiència artística col·lectiva.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"