Estades individuals

ELVIRA PRADO-FABREGAT

Del 1 de març de 2021 al 8 de març de 2021

ELVIRA PRADO-FABREGAT
Artista (directora, actriu, cantant) i investigadora en performance studies.
Pla de l'Estany

Biografia

Elvira Prado-Fabregat és artista, filòloga i investigadora en performance studies. Va estudiar filologia anglesa i catalana a la UAB i literatura anglesa i francès a la Universitat d'Edimburg. Va continuar els seus estudis com a investigadora en el programa de doctorat en performance studies a la Universitat de Bristol, on va completar el seu MPhil. Des de molt jove, ha treballat com a actriu, locutora i cantat en teatre, televisió i cinema. Actualment, treballa en el projecte "Més lloc per a la fosca", que serà un musical postdramatic. L'espectacle forma part d'un projecte transversal que inclou recerca acadèmic; tallers de primària, secundària i adults, i participació comunitària. Com a investigadora, aviat reprendrà la serva recerca com a doctoranda a la Universitat de Barcelona. 

Projecte

Durant la meva estada a Faber treballaré, principalment, en la dramatúrgia de l'espectacle "Més lloc per a la fosca", que és una coproducció de l'Ajuntament de Girona, la Fira de la Mediterrània i el Festival De Llegendes. Per a la composició dramàtica d'aquest musical postdramàtic, parteixo, d'una banda, de textos del "cicle ombrívol" de Víctor Català i, d'altra banda, de cançons tradicionals recollides a El cançoner de l'Empordà i a L'Obra del Cançoner, i a manuscrits de la pròpia autora de L'Escala. Per a aquesta composició postdramàtica, també faré recerca de cançons pertanyents al cançoner gironí Càntut, disponible digitalment. També faré recerca sobre estratègies postdramàtiques per compondre espectacles de caire similar.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"