Estades temàtiques / Envelliment (estada en línia) / Olot

ANSA JAVED KHAN

Del 18 de gener de 2021 al 29 de gener de 2021

ANSA JAVED KHAN
Registradora general adjunta / investigadora independent
Charsadda (el Pakistan)

Biografia

Ansa Javed Khan té un alt càrrec administratiu de registradora general adjunta a la Universitat de Faisalabad, al Departament de Ciències de la Salut. Nascuda a la ciutat d’Utmanzai, al districte de Charsadda, una societat patriarcal paixtu dominada pels homes, va aconseguir arribar a fer estudis de nivell superior i obtenir una feina a la universitat. Va romandre com a professora visitant Leslie Kirkley (2019) a l’Institut de l’Envelliment de la Universitat d’Oxford, fet que va accentuar el seu interès per identificar els problemes de benestar de la població marginada, com ara la gent gran. A més, ha rebut el «Hard Working Scholar Certificate (2018)» per la seva excel·lent actuació en el Programa de Joves Sinòlegs del Ministeri de la República de la Xina en col·laboració amb la Universitat de Jinan, a la Xina. Va establir una tendència institucional per a la "presentació oral", ja que va ser la primera empresària de la Universitat de Dones de Mardan que va presentar la seva ponència a la Conferència Internacional del Congrés Europeu sobre Temes Econòmics (2017).

Va rebre un Appreciation Shield (2017) a la Conferència Internacional sobre Marginació i Exclusió Social des de la Perspectiva de l’Economia de Mercat. A més de les seves responsabilitats administratives, fa de voluntària treballant estretament amb les comunitats per obtenir informació sobre qüestions relacionades amb el seu desenvolupament i marginació.

Projecte

Vull investigar l’impacte postpandèmic de la COVID-19 en el segment pobre de la comunitat, especialment en les persones grans, amb aspectes de la naturalesa i l’abast de la pobresa, la falta de salut i la manca de connexió social a les zones rurals i empobrides. Les tres dimensions bàsiques del projecte són:

1. Dinàmiques familiars i possibles tensions al voltant de la prestació de suport durant la pandèmia de la COVID-19.

2. Tendències creixents de pobresa i nou conjunt de reptes per a la gent gran arran de la COVID-19.

3. Falta de salut i vulnerabilitats de les persones grans i com afronten la pandèmia.

A més, m’agradaria desenvolupar instruments de recopilació de dades del projecte visitant la comunitat i reunint-me amb grups d’interès influents, seguint estrictament els protocols legals i de seguretat de Catalunya.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"