Estades individuals

LORENA HENAO ANGEL

Del 23 de novembre de 2020 al 30 de novembre de 2020

LORENA HENAO ANGEL
Sociòloga de formació, creadora i gestora d'escenaris culturals. Mg. a Turisme Cultural, especialista en gestió de patrimoni cultural immaterial.
Colòmbia

Biografia

Lorena teixeix els seus passos en la terra en cos de dona, va néixer a Colòmbia i es va formar com a sociòloga a la Universitat de Caldas-Manizales, Colòmbia. Inquieta pels misteris que amaguen els sabers ancestrals, les cultures mil·lenàries i el teixit va emprendre el camí de la investigació i la gestió, aconseguint establir aliances amb el Ministeri de Cultura de Colòmbia per a la creació de diferents festivals culturals en aliances amb ONG
colombianes, generant espais alterns per a l'experimentació de l'ésser, donant obertura a la creació del Festival Teixint Consciència l'Art que Sent, al qual s'ha dedicat els darrers cinc anys.
Va estudiar un postgrau a la Universitat de Girona en Turisme Cultural entreteixint la visió acadèmica i productivista amb la visió evolutiva humana des de les seves grans passions: les plantes, l'art, la meditació i el ioga. És creadora del col·lectiu Teixits Som, coordinadora i productora del Festival Teixint Consciència l'Art que Sent, forma part de l'ONG Escoles de Vida com a gestora cultural i voluntària de l'ONG Prodiversitas.

http://www.tejidosomos.com

http://www.tejiendoconsciencia.com

Projecte

Durant el 2021, en el festival Teixint Consciència l'Art que Sent es proposa transitar les simfonies de l'alba, buscant reflexionar, vivenciar i interactuar amb profecies, tradicions antigues, pensaments i pràctiques en relació amb l'alba, aconseguint albirar com estan compostes aquestes simfonies per donar obertura a reflexions sobre com des del present es poden compondre les pròpies o integrar les antigues. Per això durant la meva estada a Faber busco endinsar-me en l'observació i introspecció sobre l'alba, per complementar el sentir amb el fer des de la recerca i exploració de diferents tradicions, per poder donar peu a la tematització de la tercera edició de Festival Teixint Consciència l'Art que Sent, Simfonies de l'Alba.