Estades individuals

CARMEN BERASATEGUI VERÁSTEGUI

Del 23 de novembre de 2020 al 30 de novembre de 2020

CARMEN BERASATEGUI VERÁSTEGUI
Gestora cultural, editora i poeta
Barcelona

Biografia

Carmen és una entusiasta professional del sector cultural que va néixer al País Basc i viu a Barcelona. Amb experiència extensa en la gestió cultural i editorial, ha treballat pel prestigiós Hay Festival of Literature & The Arts en les seves edicions internacionals i pel Revela'T Festival a Catalunya. Actualment és editora per Trampa ediciones i dirigeix NUDO, festival de poesía desatada, a Barcelona.

En aquests darrers anys ha participat com a poeta/artista en exhibicions i festivals, tant nacionals com internacionals. Li agrada escriure i treballar amb collage, fotografia i vídeo.

Carmen és membre de l'Associació de Dones en Arts Visuals (MAV), de la Societat Barcelonina de Collage i del Photobook Club a Barcelona.

L’any 2019 va publicar el seu primer llibre de poesia, Donde planean los pájaros (Piezas azules), i està escrivint el segon.

Projecte

La llar és un refugi contra tota mena de tempestes. I en un temps en el qual tothom estava confinat en les seves llars, refugiat del virus i de la por, jo he perdut la casa de la meva infància. Aquesta pèrdua ha estat la meva inspiració i punt de partida per a aquest projecte d'escriptura.

El meu propòsit durant l’estada a Faber és documentar-me (sobre els orígens, la identitat, la llar, la pertinença familiar), continuar amb l'escriptura del meu segon poemari i modelar l'estructura del llibre que desitjo escriure: NIDO (‘niu’).