Estades temàtiques / HUMANITATS III / Olot

ÀNGELS BASSAS

Del 22 de gener de 2017 al 29 de gener de 2017

ÀNGELS BASSAS
Actriu i escriptora
Catalunya

Biografia

Àngels Bassas és llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre- ESAD Barcelona. Actriu de teatre, cinema i televisió amb una extensa trajectòria, ha guanyat diversos premis, incloent el Premi de la Crítica com a millor actriu, en dues ocasions (el 1996 per Amfitrió de Molière, i el 1998 per La senyoreta Júlia, d’Strindberg), i un premi Max el 2005 per la seva interpretació de la Goneril d’El rei Lear. Ha impartit classes d’interpretació en diferents centres universitaris.

Pel que fa a la seva faceta d’escriptora, el 2013 va crear el personatge Patatu, protagonista de llibres infantils i d’una producció teatral. També té cinc obres de teatre escrites, i el 2015 va quedar finalista del premi de literatura Josep Pla per la seva novel·la Dóna’t (Edicions 62, 2016).

Projecte

La meva intenció a Faber és trobar qualitat de temps per continuar escrivint. Pretenc treballar en dos projectes: acabar la meva segona novel·la, especialment la revisió del text, en el qual ja estic treballant des de fa un any, i avançar en la meva futura obra teatral, titulada Casting. La parella perfecta. Estic molt interessada també en l’intercanvi valuós d’idees i projectes amb els altres residents nacionals i internacionals, una bona oportunitat de crear noves sinergies.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"