Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES / Olot

VINCENT DELECROIX

Del 27 de febrer de 2017 al 11 de març de 2017

VINCENT DELECROIX
Matemàtic i informàtic
França

Biografia

Vincent Delecroix (1984) és un matemàtic i informàtic francès. Treballa a Bordeus des de 2013 en un centre d’investigació computacional. S’interessa especialment pels sistemes dinàmics, és a dir, els sistemes que estan sotmesos a una evolució. Aquest tema tan ampli abasta des del comportament d’un programa informàtic fins al futur del nostre sistema solar. Va començar a treballar amb SageMath i programaris matemàtics de codi lliure cap al 2008, tot just quan començava la seva tesi doctoral sobre el billar des del punt de vista de la matemàtica.

Projecte

Bona part dels programaris de codi lliure es dediquen a tasques molt específiques, de manera que un dels reptes actuals de les matemàtiques computacionals és aconseguir el treball conjunt dels diferents programaris. Durant la seva estada a Faber, Delecroix treballarà per millorar les possibilitats de comunicació entre diversos projectes de codi lliure relacionats amb els polítops (Polymake, Sage, ppl, Python, flint, CGAL, etc.).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"