Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES / Olot

MARCELO FORETS

Del 5 de març de 2017 al 11 de març de 2017

MARCELO FORETS
Matemàtic
Uruguai

Biografia

Marcelo Forets és un investigador que treballa en computació científica i mètodes matemàtics per a les ciències d’enginyeria. Va néixer a Uruguai (Montevideo, 1988), llicenciat en Física per la Universitat de la República, i després en Enginyeria Elèctrica. Es va traslladar a França per un doctorat en Matemàtiques i Informàtica (Universitat Joseph Fourier, 2013-2015), on va escriure una tesi sobre models computacionals quàntics i física matemàtica. En l’actualitat és un investigador postdoctoral de segon any al laboratori VERIMAG de la Universitat Grenoble Alpes, i els seus interessos de recerca es troben a la frontera de les matemàtiques aplicades (optimització, anàlisi numèrica), i la verificació dels sistemes dinàmics.

Projecte

During my stay at Faber I would like to contribute to the Sage mathematical software project. Free software projects such as Sage, rather than a “solo” activity, evolve by virtue of the sum of efforts of individuals (developers, in the jargon). This represents a great opportunity to link with experienced Sage developers and to develop a sense of community. I will focus on improving the geometry and mathematical optimization libraries, that I can later apply to my research or for teaching, and also to write documentation.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"